<The> Customer contentment with products and services in telecommunications sector in the Slovak Republic - Križanová, Anna
Marketingový prieskum preferencií a spokojnosti zákazníkov v snahe o identifikáciu zákazníckých potrieb za účelom kustomizácie ponuky telekomunikačných operátorov. Vývoj v odvetví brzdí nízka úroveň konkrenčných podmienok, a to aj napriek súčasnému rastu. Článok verifikuje stanovené hypotézy o zákazníckych preferenciách analýzou CONJOINT.