Príklad spoločenskej zodpovednosti v marketingu - Majtán, Štefan
Spoločensky zodpovedný marketing. Získavanie zákazníka, pôsobenie na emócie, dodržiavanie etických zásad. Ukážky marketingových kampaní s prvkami spoločenskej zodpovednosti: „Školenie bezpečnosti na cestách“ a výstava „Krajina nádeje“.