Relativní majetková práva (závazky) podle nového občanského zákoníku - Úvod - Rejmont, Vladimír
Úprava záväzkového práva v NOZ (nový občiansky zákonník) Českej republiky, a to podľa jeho štvrtej časti zákona č. 89/2012 Sb., občianskeho zákonníka, v ustanoveniach paragrafu 1721 a nasledujúcich.