Diagnostika potenciálu autorských produktov duševného vlastníctva na prosperitu podnikov - Matušovič, Martin
Podstata autorských produktov duševného vlastníctva. Subjekty a procesy autorských produktov duševného vlastníctva. Diagnostika autorských produktov duševného vlastníctva v podniku.