Kalkulačné náklady v procese rozhodovania - Porubský, Peter
Kontroling a kalkulačné náklady. Definície kalkulačných nákladov od rôznych autorov. Kalkulačné odpisy. Manažérske účtovníctvo a objektívne rozhodovanie.