Aktuálne problémy družstiev a ich úlohy v budúcnosti v Slovenskej republike - Šúbertová, Elena
Stav malého a stredného podnikania podľa právnych foriem v SR k 31.12.2012 a k 31.12.2013. Poľnohospodárske družstvá a ich úlohy do budúcnosti. Súčasný stav vo výrobnom družstevníctve. Bytové družstvá. Spotrebné družstvá.