Zamestnanecké benefity (1) - Matlovičová, Iveta
V súčasnosti jestvuje široká paleta zamestnaneckých zvýhodnení, ktoré sú využívané v závislosti od veľkosti spoločnosti, (vrátane jej zdrojov) a od oblasti jej pôsobenia, ako aj pozície, ktorú jej zamestnanci zastávajú. Aktuálna štruktúra zamestnaneckých benefitov, z akých zdrojov ich je možno čerpať, aký dopad má poskytovanie benefitov na zdaňovanie a odvod poistného na sociálne a zdravotné poistenie.