Inšpekcia práce - Mrukviová Tomiová, Sandra
Inšpekcia práce - systém štátnych orgánov, ktoré presadzujú dodržiavanie predpisov upravujúcich pracovné vzťahy a pracovné podmienky. Pôsobí kontrolne, ako poradenský orgán, ale aj represívne. Práva a povinnosti inšpektora práce. Pokuty inšpektorátu práce.