Špecifiká hodnotenia pozície podniku na trhu - Tóthová, Alena, 1968-
Vplyv finančnej krízy na finančnú výkonnosť podnikov. Skúmanie finančných výsledkov odvetvového súboru podnikov. Skúmanie postavenia podniku na trhu. Komparácia výsledkov vybraného podniku s odvetvovým súborom podnikov. Relatívna miera variability. Základné spôsoby merania variability.