Kreatívne techniky (2.) - Jarošová, Jana
Kreativita býva v pracovnom prostredí často podceňovaná, význam kreativity. Postup tvorby kreatívneho procesu. Využitie kreatívnych techník pri riešení pracovných problémov. Tréning kreativity. Kreativita v marketingu. Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla tohto časopisu.