Partnerstvo Európskej únie s neziskovými organizáciami - Vasilenková, Diana
Dôvody spolupráce Európskej únie s neziskovými organizáciami. Partnerstvo Európskej únie s neziskovými organizáciami. Verejné konzultácie a zúčastnené strany. Zastupovanie záujmových skupín a lobovania. Politika Európskej únie voči neziskovým organizáciám.