Vplyv poskytnutých neinvestičných dotácií na výsledok hospodárenia (základ dane) podniku - Vavrová, Katarína, 1960-
Poskytovanie dotácií a príspevkov zo štátneho rozpočtu právnickým a fyzickým osobám sa riadi zákonom č. 523/2004 Z. z. o rozpočtových pravidlách. Podmienky poskytovania dotácií v Slovenskej republike. Predpisy upravujúce účtovanie dotácií. Poskytnuté dotácie konkrétnemu poľnohospodárskemu podniku. Čerpanie dotácií vo vybranom podniku. Neinvestičné dotácie z hľadiska účtovníctva vo vybranom podniku. Vplyv poskytnutých neinvestičných dotácií na vývoj hospodárenia podniku.