Zodpovedné podnikanie vo vybranom podniku zo sektora informačných a komunikačných technológií - Zajacová, Andrea, 1985-
Zodpovedné podnikanie v spoločnosti Lenovo. Najdôležitejšie aspekty trvalo udržateľného rastu spoločnosti Lenovo. Aktivity v sociálnej oblasti, v ochrane životného propstredia a v ekonomickej rovine. Vybrané aktivity zodpovedného podnikania spoločnosti Lenovo Slovakia, s. r. o.