Predaj potravín zotrváva v kŕči - Drahovský, Ľubomír
Tržby za predaj potravín boli v roku 2013 nevýrazné, oproti predchádzajúcemu roku v špecializovanom obchode boli mínusové. Situáciu našťastie vylepšovali lídri nadnárodného i domáceho obchodu, ktorým predaj potravín jemne rástol. TOP 10 obchodu s potravinami v SR za rok 2013.