Představy generace Y o světě práce
Čo očakáva generácia Y od svojej profesnej kariéry. Ideálny šéf podľa gnerácie Y. Podnikanie generácie Y. Čo ju v práci najviac uspokojuje. Najatraktívnejšie odmeny a benefity. Faktory, ktoré rozhodujú o výbere budúceho zamestnávateľa. Štyri najdôležitejšie charakteristiky lídra podľa generácie Y.