Samouci 21. století - Myslivečková, Olga
V minulom storočí sa ľudia, ktorí sa sami vzdelávali nazývali samoukmi, dnes sú to stúpenci heutagogiky. Samoukom musela stačiť knižka, dnes možno využívať informačné a komunikačné technológie. Nevedomé učenie. Samovzdelávanie a firemné vzdelávanie. Päť úrovní vzdelávania.