Týmy složené z velmi chytrých lidí bývají často neúspěšné - Herdov, Vicki
Manažérske hry teoretika manažmentu Mereditha Belbina. Výskumy cielene formovaných pracovných tímov. Chyby, ktorých sa členovia pracovného tímu zostaveného z najšikovnejších účastníkov dopustili. Podmienka úspechu - menej dominantných jedincov v tíme. Tímové roly potrebné pre efektívnu tímovú prácu.