Strategie Age managementu v České republice - Brych, Martin
Age management - riadenie pracovníkov zohľadňujúce ich vek. Snaha o zavedenie projektu Age managementu v Českej republike, základné princípy projektu preškolenia českých manažérov a harmonogram hlavných odborných činností, rozdelených do základných období a jeho následná aplikácia v Českej republike.