Zelené pracovné miesta a trh práce - implikácie a perspektívy - Darmo, Ľubomír, 1984-
Koncepcia zelených pracovných miest je spoločne s konceptom zeleného hospodárstva a zeleného rastu relatívne novou, nepreskúmanou problematikou. Definovanie zelených pracovných miest. Regionálny, národný a globálny aspekt zeleného hospodárstva. Zelené pracovné miesta v krajinách Európskej únie a na Slovensku. Koncepcia zelených pracovných miest je vhodným riešením dvoch významných makroekonomických problémov – nezamestnanosti a stavu životného prostredia.