Jde to i bez šéfa. Naučte se sebeřízení - Kejhová, Hana
Pribúdanie pracujúcich na voľnej nohe (freelancer) na základe kontraktu. Ako sa osvedčiť na trhu. Presvedčiť klientov kvalitou svojej práce. Potreba vlastného manažmentu. Technika getting things done. Dobré pomôcky na webe.