Vplyv formulácie problému na mieru podliehania zaujatostiam - príklad na Wasonovej selekčnej úlohe - Jurkovič, Marek
Niektoré úlohy využívané vo výskume racionality. Klasické porovnávanie ľudského uvažovania s pravidlami formálnej logiky a ľudskej racionality. Wasonova selekčná úloha a jej variácie.