Efekty aktívnych opatrení trhu práce v Slovenskej republike - Karasová, Katarína
Analýza a vyhodnotenie súčasnej politiky v oblasti zamestnanosti z hľadiska pôsobenia jednotlivých nástrojov aktívnych opatrení trhu práce v Slovenskej republike. Autorka zisťovala, v akom vzťahu sú objemy prostriedkov vynakladaných na aktívne opatrenia trhu práce k úbytkom nezamestnaných evidovaných úradmi práce, sociálnych vecí a rodiny.