Zamyslenie sa nad restoratívnou spravodlivosťou/justíciou a možnosťami jej využitia v správnom práve - Horvat, Matej
Základná definícia a vysvetlenie rozdielov medzi restoratívnou a retributívnou spravodlivosťou/justíciou. Možnosti využitia restoratívnej justície v podmienkach správneho práva. Konkrétny prípad využitia restoratívnej spravodlivosti v USA.