EU zavádí nová pravidla pro alternativní paliva - Novotný, Radek
Smernica EÚ, ktorá nariaďuje členským štátom v akom minimálnom rozsahu majú zriadiť infraštruktúru pre alternatívne palivá (elektrinu, zemný plyn a vodík). Nové pravidlá sú odpoveďou na požiadavky priemyslu, investorov aj spotrebiteľov. Počet plniacich staníc LNG (skvapalnený zemný plyn) vo svete. Počet verejných staníc CNG (stlačený zemný plyn) v Európe, vo svete a v Českej republike.