Nay World - Jurinová, Martina
Spoločnosť Nay a akvizícia českého a slovenského Electro Worldu. Tržby Nay a Electro World (2008-2013). Konkurencia elektronického obchodu. Najväččší kamenný predajca spotrebnej elektroniky a súvisiacich služieb v strednej Európe.