Vliv institucionálního prostředí na konkurenceschopnost Chorvátska a Srbska v letech 2000 až 2010 - Mádr, Michal
Inštitucionálne prostredie - celkové zhodnotenie Governance Matters. Politická stabilita. Konkurencieschopnosť Chorvátska a Srbska. Vplyv inštitucionálneho prostredia na konkurencieschopnosť.