Investičná činnosť komerčných poisťovní v období hospodárskej krízy - Meheš, Marek
Charakteristika vývoja investičnej činnosti komerčných poistovní vybraných krajín v kontexte hospodárskej krízy. Vývoj objemu a štruktúry investičnej činnosti poistovní na slovenskom poistnom trhu. Vývoj objemu a štruktúry investičnej činnosti poistovní na poľskom poistnom trhu. Vývoj objemu a štruktúry investičnej činnosti na českom poistnom trhu. Vývoj objemu a štruktúry investičnej činnosti poistovní na rakúskom poistnom trhu.