Marketingová aplikácia Grovess-Clark mechanizmu vo financovaní vysokých škôl - Bačo, Tomáš, 1981-
Zlepšenie kvality vyučovacieho procesu na vysokých školách s využitím Groves-Clarkovho mechanizmu, spočívajúceho v kombinácií s doposiaľ fungujúcim štátnym financovaním. Možnosti praktického uplatnenia teoretického modelu.