Business English – odborná angličtina na vysokých školách ekonomického zamerania - Bričová, Zuzana
Aspekty výučby anglického jazyka na Ekonomickej univerzite v Bratislave, PHF v Košiciach a na vysokých školách v zahraničí. Požiadavky stanovené podľa Spoločného európskeho referenčného rámca pre jazyky.