Změny v oblasti předčasných důchodů ve vybraných zemích Evropy - Krebs, Vojtěch
Demografické zmeny, prebiehajúce v celej EÚ a konkrétne reformy programov predčasného odchodu do dôchodku, které boli prijaté vo vybraných krajinách v priebehu niekoľkých posledných rokov.