Neplatnosť uznesenia valného zhromaždenia - Alakszová, Kinga
Problematika neplatnosti valného zhromaždenia. Povaha uznesenia valného zhromaždenia a jednotlivé typy uznesení. Neplatnosť uznesenia valného zhromaždenia.