Zvyšovanie výkonnosti motiváciou a potrebami - Ďuričeková, Denisa, 1981-
Motivácia ako nástroj na uspokojovanie potrieb a rozhodujúce motívy ľudského správania. Faktory ovplyvňujúce motiváciu a spokojnosť zamestnancov v práci. Nástroje na plnenie úloh a cieľov.