Teoretické aspekty vplyvu klastrov na rozvoj regiónu - Spišáková, Emília, 1983-
Teoretické aspekty vplyvu klastrov na rozvoj regiónov na Slovensku. Pojem klaster a vplyv klastrov na regionálny rozvoj. Budovanie klastrov a rast konkurencieschopnosti.