Online nákup z Číny - Žuffa, Radovan
Čínsky predaj svojou ponukou konkuruje západnému. Kúpiť možno čokoľvek a pomerne lacno. Celosvetová sieť tzv. shippingu sa zdokonalila a čínske online obchody sú toho významnou súčasťou. Ako sa vymeriava clo a DPH. Top 10 čínskych e-shopov.