Kompatibilita vyučovania Ruského hospodárskeho jazyka na PHF EU v porovnaní s vyučovaním hospodárskej ruštiny na európskych univerzitách - Kokošková, Silvia
Kompatibilita štúdia na jednotlivých vysokých školách identického alebo podobného odborového zamerania, čo by zrovnoprávňovalo nielen uznanie validity absolutória vysokoškolského štúdia v príslušnom odbore, ale znamenalo by aj rovnosť šancí kandidátov európskych krajín pri hľadaní zamestnania.