Obmedzenie vplyvu psychiky pri investovaní - Badura, Peter, 1978-
Základné poznatky o ochrane investora a jeho finančných prostriedkov pri obchodovaní na burze, respektíve investovaní všeobecne. Základné techniky ochrany finančných investícií, a to najmä v súvislosti s eliminovaním negatívnych psychologických vplyvov.