Ako vyberať akcie vhodné pre investovanie - Kmeťko, Miroslav, 1969-
Investičná stratégia označovaná ako psy z indexu Dow (Dow Jones Industrial Average Index). Jadrom tohto indexu je tridsať najvýznamnejších amerických spoločností zvyčajne označované ako "Blue Chips". Podstata a fundamentálne ukazovatele investičnej stratégie.