Technické zhodnotenie majetku obstaraného finančným prenájmom - Kolembus, Anton
Technické zhodnotenie obstaraného majetku finančným prenájmom. Uvedený pojem "technické zhodnotenie" je pre daňové účely upravený v § 29 zákona č. 595/2003 o dani z príjmov v z. n. p.