Stabilné piliere, čo rýchlo rastú - Jesný, Martin
Nemecké firmy, ktoré dokázali cez strojársku výrobu pretlačiť slovenský priemysel do svetovej špičky. Volkswagen na Slovensku. Rast produkcie automobilovej výroby. Systémoví dodávatelia komponentov a modulov. Iné fungujúce strojárske fabriky na Slovensku.