Význam znalostí v novej ekonomike - Orbánová, Darina
Ľudský faktor – zdroj dosiahnutia konkurenčnej výhody. Prístup k znalostiam na organizačnej úrovni. Očakáva sa, že trend zvyšovania dôležitosti znalostí bude pokračovať a znalostný kapitál sa stane v budúcnosti cennejším ako finančný kapitál.