Berú iba posty lídrov - Haluza, Ivan
Nemecké firmy v potravinárstve na Slovensku. Nemecké investície do cukrovarov Považský cukor v Trenčianskej Teplej a Slovenské cukrovary v Seredi. Mliekarenská skupina Meggle v spoločnosti Rajo, a.s. Bratislava. Investície do výroby horčice (Snico, s. r. o. Bratislava) a v spoločnosti Hubert J. E., s. r. o. Sereď.