Ako nájsť absolventov s praxou - Jesný, Martin
Nedostatok kvalifikovanej odbornej pracovnej sily na Slovensku. Malý záujem o vzdelanie v technických odboroch. Fungujúci systém duálneho vzdelávania v Nemecku. Podstata duálneho vzdelávania. Celoslovenský projekt Fit4future s cieľom nájsť mladých ľudí s nadaním pre techniku. Odštartovanie duálneho vzdelávania vo Volkswagene Slovakia.