Zmena sumy všeobecného vymeriavacieho základu za kalendárny rok 2013 a jej vplyv na sociálnu oblasť - Macková, Zuzana
Suma všeobecného vymeriavacieho základu za kalendárny rok 2013. Vplyv sumy všeobecného vymeriavacieho základu. Vymeriavací základ povinne poistenej samostatne zárobkovo činnej osoby (SZČO). Najnižšie a najvyššie vymeriavacie základy v období od 1.1.2014 do 31.12.2014. Pravdepodobný denný vymeriavací základ na určenie výšky nemocenskej dávky. Osobný mzdový bod a priemerný osobný mzdový bod na účely určenia výšky dávok dôchodkového poistenia. Najvyššia dávka v nezamestnanosti.