[Dopytové funkcie a trhová rovnováha] - Fendeková, Eleonora, 1952-
Recenzia na monografiu, ktorá komplexným spôsobom systematizuje poznatky z aplikovaného výskumu uskutočneného prostredníctvom prípadových štúdií.