Kompatibilita a transparentnosť dosiahnutých výsledkov v jazykovom vzdelávaní. Systém UNIcert - Šajgalíková, Helena
Manažment jazykových programov na vysokých školách. Plánovanie, organizovanie a kontrola výstupov. Základné charakteristiky systému UNIcert, jediného systému zameraného na jazykové vzdelávanie na vysokých školách. Najčastejšie chyby, ktoré sa pri zostavovaní jazykových programov vyskytujú.