Nové trendy dopytu v cestovnom ruchu - neuponáhľané cestovanie - Plesník, Pavol, 1956-
Identifikácia súčasných trendov dopytu po neuponáhľanom cestovnom ruchu, popis hlavných atribútov tvorby ponuky tohto druhu turizmu. Návrh reálneho produktu neuponáhľaného cestovného ruchu vo vybranej oblasti Slovenska - Banská Štiavnica.