Možnosti podpory budovania vývozných aliancií v SR - Ivánková, Katarína
Podpora budovania vývozných aliancií vo všeobecnosti. Súčasný stav problematiky vo vybraných európskych krajinách. Podpora vývozných aliancií v SR.