Benefits and risks of self-financing of NGOS - empirical evidence from the Czech Republic, Slovakia and Austria - Vaceková, Gabriela
Samofinancovanie neziskových organizácií a aktuálne otázky spojené s dosiahnutím finančnej nezávislosti a stability. Súčasný rozsah a možnosti vlastného financovania neziskových mimovládnych organizácií v Slovenskej republike, Českej republike a Rakúska, vrátane iných zdrojov financovania.