Kvalita, cena a koordinácia ako hlavné problémy liberalizácie trhov podzemnej obsuhy na letiskách v EÚ - Tomová, Anna
Špecifiká odvetvia leteckej dopravy. Nová politika Európskej únie v prístupe na trhy pozemnej obsuhy a reakcie záujmových subjektov.