Využití Balanced Scorecard a vliv jeho využívání na finanční výkonnost podniků v ČR - Knápková, Adriana
Miera využívania Balanced Scorecard (BSC) v Českej republike, v závislosti na veľkosti, odvetví, sfére a veku podniku. Finančná výkonnosť a spokojnosť manažérov podnikov s reálnym využívaním BSC.